Doporučení : Používejte zakrytování
Využívejte při grilování zakrytování – ušetříte tak až 40 procent paliva oproti otevřenému grilu.
Grilování menšího selete o váze 20 až 30 kilogramů bude trvat přibližně 3 hodiny. Pokud máte sele schované pod alobalem, aby se nepřipalovalo, je dobré prasátko grilovat 2 hodiny s alobalem, a potom ho sundat, aby se kůrčička dopekla dozlatova.
Možnost zajištění grilovaného selete na klíč
Sele na klíč znamená, že se nemusíte o nic starat. Sele naložíme, přivezeme, ugrilujeme, naservírujeme a vše po sobě uklidíme.
Lze zajistit v těchto městech – Chomutov, Most, Březno, Klášterec nad Ohří, Karlovy Vary, Ostrov, Louny, Teplice, Karlovy Vary, Žatec a okolí těchto měst, je možné dovézt i dál, dle předchozí dohody.
Cena je určována na základě poptávky