Zapůjčení profi grilu na prase / sele
Grill G55 – 1450 prodloužená verze

Nabízíme Vám možnost zapůjčení grilu na prase, Ústecký kraj, Chomutov a okolí.
Buď s kompletním zajištěním akce, nebo Vámi zvolenou variantou.
Gril G55 – 1450 – prodloužená verze je určena zejména k opékání selete, kýty nebo drůbeže a jiných druhů masa. Maso grilované v grilu G55 je šťavnaté a chutné. Obsluha a údržba je snadná a nenáročná. Kombinace těchto vlastností předurčuje použití grilu na chatách, slavnostech, setkáních a jiných příležitostech.
Lze připravovat na tomto grilu: Sele, Divočáka, Krocana, Krůtu, Kýtu (např. vepřová, telecí, kančí), atd…
max. zatížitelnost: 50 kg masa (v syrovém stavu)
palivo: dřevo (tvrdé)
max. točný průměr: 55 cm
vnitřní délka: 140 cm
Obsah grilu:
– gril
– motor (napájení 230V)
– jehla + 2x posuvná vidlice
– topeniště s roštem (pouze tvrdé dřevo)
Vnější rozměry:
– šířka: 185 cm
– výška: 130 cm
– hloubka: 70 cm
– hmotnost: 125 kg
Rozměry topeniště:
– šířka: 80 cm
– hloubka: 35 cm
– výška: 30 cm
Zapůjčení grilu
Grill G55: (gril, motor, topeniště, jehla + 2x posuvná vidlice)
1 200 Kč / den (Po-Čt)
2 400 Kč / víkend (Pá-Ne)
Kauce:
– Vratná kauce 20 000 Kč
Doprava:
– Možnost zajištění dopravy 500 Kč (Chomutov – dovoz i odvoz) – (ostatní místa dle dohody)
Mytí grilu: (Gril při vrácení musí být čistý tak, jako když si ho budete přebírat.)
– Mycí přípravek na gril 100 Kč
– Mytí grilu 500 Kč
Možné přikoupit:
– Potírací marináda na prase 300 Kč
– Dřevo tvrdé a vyschlé – 10Kg 150 Kč (spotřeba grilu 15kg, každou hodinu)
– Podpalovací set (sirky, papír, třísky, podpalovač) 80 Kč
– Vázací drát 5 m (nepozinkovaný) 40Kč
– Vázací drát 10m (nepozinkovaný) 80 Kč
– Příprava prasete i se zavázáním na jehlu 450 Kč
Zajištění masa na gril:
Všechna masa jsou vždy naložená v solném 5 procentním roztoku 2 dny dopředu, udržovaná při 3°C v chladícím boxu.
– Sele 25 – 35 Kg 139 Kč /Kg
– Kýta 12 – 18 Kg 159 Kč /Kg
– Krůta 5 – 8 Kg 149 Kč /Kg
– Selečí kýta 3 – 5 Kg 230 Kč /Kg
Doporučení : Používejte zakrytování
Využívejte při grilování zakrytování – ušetříte tak až 40 procent paliva oproti otevřenému grilu.
Grilování menšího selete o váze 20 až 30 kilogramů bude trvat přibližně 3 hodiny. Pokud máte sele schované pod alobalem, aby se nepřipalovalo, je dobré prasátko grilovat 2 hodiny s alobalem, a potom ho sundat, aby se kůrčička dopekla dozlatova.
Možnost zajištění grilovaného selete na klíč
Sele na klíč znamená, že se nemusíte o nic starat. Sele naložíme, přivezeme, ugrilujeme, naservírujeme a vše po sobě uklidíme.
Lze zajistit v těchto městech – Chomutov, Most, Březno, Klášterec nad Ohří, Karlovy Vary, Ostrov, Louny, Žatec a okolí, možné dovézt i dál, dle předchozí dohody.
Cena je určována na základě poptávky
